Contact opnemen

Contact

Lammering Staal reeds vier generaties ijzersterk

Wij zetten ons in voor onze klanten in de
staalverwerkende sectoren zoals industrie en nijverheid.

Download voorraadlijst

Snel

Groot eigen wagenpark. Levering kan vaak op korte termijn. CNC machines verwerken uw NC-gegevens.

Flexibel

We hebben vijf vestigingen langs de grens waardoor we snel kunnen leveren. Tijdstip van levering kan in overleg.

Betrouwbaar

We zijn al bijna 80 jaar een stabiel familiebedrijf gericht op langdurige zakenrelaties met onze klanten.

Altijd voorraad

Méér dan 40000 ton staal op voorraad en daardoor snelle levering mogelijk

Grote productiecapaciteit. Eigen wagenpark met kranen. Zagen, boren, stralen en meniën.

De productiecapaciteit bedraagt honderden tonnen per dag in onze productiebedrijven in Nordhorn, Meppen, Ibbenbüren en Papenburg. Wij werken hier met moderne computergestuurde machines. Uw NC-bestanden sturen de bewerkingen van het materiaal aan. Onze sterke punten zijn de korte productietijden en leveringstermijn.

Om de door u bestelde materialen en producten zo snel mogelijk op de bouw of bij de werkplaats af te leveren, hebben wij een groot eigen wagenpark. Veel van onze vrachtwagens zijn uitgerust met laad-/loskranen en kunnen dus zelf lossen op elke gewenste locatie (indien over de weg bereikbaar). Voor het transporteren van gestraalde materialen hebben wij overdekte trailers.

We kunnen het materiaal zagen, boren, stralen en in de menie zetten. Zodoende leveren we ‘op maat’. U krijgt het materiaal indien gewenst voorzien van de juiste coderingen aangeleverd. Dan hoeft u het alleen nog maar samen te stellen en kunt u het verder bewerken.

Service

Een blik op de staalbewerkingen en services die wij voor u hebben

Volledig geautomatiseerd boren ⌀ 6 tot 40mm

Zeer moderne machines zagen in grote breedtes, lengtes en hoogtes. Maximale breedte 1000mm, maximale hoogte 500mm, maximale lengte 22100mm. Zaaghoeken van +60° / -60°. Maximale breedte bij 45° is 700mm en maximale breedte bij 60° is 500mm.

Fresen vanaf minimaal 12mm of gaten groter dan 40mm

We hebben eigen straalmachines om metalen vóór het aanbrengen van een verf- of coatinglaag voor te behandelen. Het hechtingsoppervlak wordt verbeterd, en uw staal kan de volgende fase van bewerking in.

We hebben eigen meniemachines waarmee we uw staal tegen corrosie beschermen. Het materiaal krijgt zodoende een langere levensduur.

Uw NC-bestanden sturen de beweging van onze CNC machines.

We hebben dagelijks vele tientallen vrachtwagens die voor u rijden. Voor laden en lossen hebben deze vaak een eigen kraan.